Je baby afgekolfde moedermelk geven

Wisselen tussen borst en fles betekent dat je baby afgekolfde moedermelk krijgt als jij er niet bent. Het kan lastig zijn om de juiste oplossing te vinden om je baby moedermelk te voeden, omdat de drinktechniek tussen borst en fles verschilt. Om de overgang gemakkelijker te maken, heeft Medela Calma ontwikkeld.
Wisselen tussen borst en fles

Gemakkelijk wisselen tussen borst en fles met Calma

Conventionele spenen veranderen de manier waarop je baby drinkt, waardoor je baby in feite op een andere manier uit een flesje moet leren drinken. Deze drinktechniek vraagt doorgaans minder moeite van je baby en dit vinden baby's vaak 'gemakkelijker' (omdat de melk vrij uit de fles stroomt). In sommige gevallen zal de baby zelfs niet meer aan de borst willen drinken, omdat hij dan harder moet zuigen. Om dit te voorkomen, heeft Medela Calma ontwikkeld.

Recent onderzoek van Medela toont aan dat het creëren van een vacuüm essentieel is voor succesvolle borstvoeding. Een baby leert al snel dat hij een vacuüm moet creëren om de moedermelk te laten stromen. Medela heeft Calma ontwikkeld, een oplossing waarmee je baby het aan de borst geleerde zuiggedrag kan behouden.

Hoewel borstvoeding altijd het beste is voor je baby, kan je baby met Calma ook moedermelk krijgen als jij niet bij je baby kunt zijn, zonder dat je baby de borst gaat weigeren vanwege de verandering van drinktechniek.

 

Nuttige producten
Nuttige producten
Meer informatie
Meer informatie

Moedermelk bewaren en ontdooien

Meer lezen

Een borstkolf kiezen

Meer lezen