De essentiële voordelen van moedermelk

Moedermelk gaat Medela bijzonder aan het hart. Het bevat alle voedingsstoffen die onmisbaar zijn voor de lichamelijke en geestelijke ontwikkeling van een baby en het sluit precies aan op de veranderende behoeften van de opgroeiende zuigeling. Met ten minste vijf maal zoveel bestanddelen als kunstvoeding, zit het vol met onmisbare vitamines, mineralen, vetzuren en belangrijke antilichamen die het afweersysteem versterken. Onlangs is aangetoond dat het ook stamcellen bevat, de universele bouwstenen voor groei en ontwikkeling.

Een op onderzoek gebaseerd bedrijf

Onderzoek is het fundament van Medela. Onze investeringen in fundamenteel onderzoek leveren voortdurend nieuwe inzichten op en vormen zo een wetenschappelijke basis voor verdere productontwikkeling. Een recente innovatie is een voedingssysteem waarbij baby's het zuiggedrag kunnen toepassen dat ze aan de borst hebben geleerd, alsmede de technologieën Initiation en 2-Phase Expression – exclusieve kolfpatronen die moeders helpen bij het inzetten, opbouwen en op gang houden van de productie van moedermelk.

Gezondheid van moeder en baby centraal

De producten en voorlichtingsmaterialen van Medela zijn erop gericht om de gezondheid van moeder en baby te bevorderen met behulp van de belangrijke voordelen van moedermelk. Medela stelt zich ten doel moeders te helpen zo lang mogelijk borstvoeding te geven en om gedetailleerde informatie te verstrekken zodat moeders gefundeerde beslissingen kunnen nemen over hun borstvoedingsdoelstellingen.