Iain Haywood

Nationaal manager Verkoop en Marketing, Medela Australia

Ian Haywood, nationaal manager Verkoop en Marketing, Medela Australia

De uit Groot-Brittannië afkomstige Iain woont nu al meerdere jaren Down Under en heeft onlangs een huis gekocht, een teken dat hij hier echt gesetteld is.

Iain Haywood en zijn vrouw Kate wilden altijd al eens een tijdje in het buitenland wonen en werken. Maar toen hij in 2011 een zeer aantrekkelijke vacature onder ogen kreeg bij een Australische winkelketen, hebben Iain en Kate er wel even goed over moeten nadenken voordat ze besloten vanuit Derbyshire met hun hele hebben en houden naar Melbourne aan de andere kant van de wereld te verhuizen. "Vertrekken bij Medela was een heel moeilijke beslissing", herinnert Iain zich. In slechts 12 maanden werken bij Medela UK was hij zich sterk gaan identificeren met het bedrijf en zijn waarden.

Maar uiteindelijk kon hij geen weerstand geven aan de belofte van een nieuw avontuur in een ander land. Dus de marketing- en verkoopspecialist nam zijn vrouw en zijn dochters Isabelle (acht) en Jessica (zes) op sleeptouw en verliet Groot-Brittannië voor een nieuwe baan, een nieuwe baas, in een nieuwe stad en een nieuw werelddeel. Het bleek in meerdere opzichten de juiste move te zijn: na twee jaar kreeg hij de kans om weer bij Medela te gaan werken, in Australië. "Het is geweldig om weer terug te zijn", zegt Iain enthousiast over zijn functie als nationaal manager Verkoop en Marketing. Zijn huidige missie is om de Australische markt te veroveren, gesteund door zijn team en door meer dan 20 jaar ervaring op het vlak van marketing en verkoop.

 

Meer medewerkersprofielen