Supporter van Borstvoeding Facebookgroep

De Facebookgroep Supporter van Borstvoeding is speciaal voor jullie. Voor al die professionals die dag in dag uit klaar staan voor alle vrouwen die moeder worden en borstvoeding willen geven. Vanaf dat eerste wonderlijke moment dat ze hun kindje aan de borst leggen, vanaf die eerste druppel. Vanaf die eerste blik van geluk maar ook de eerste traan van teleurstelling. Jullie zijn er voor moeder en kind, met al jullie zorg, passie en ervaring.

Header Supporter van Borstvoeding

Voor wie is de Supporter van Borstvoeding Facebookgroep?

In de Supporter van Borstvoeding Facebookgroep willen wij kraamverzorgenden, verloskundigen en verpleegkundigen (verpleegkundigen op de kraam- of verlosafdeling) die werkzaam zijn in Nederland samenbrengen. Zo willen wij een informatief platform creëren om met elkaar te praten over die passie en ervaring rondom borstvoeding, moedermelk en afkolven.

Wie zijn wij?

Wij zijn Medela en wij zijn supporter van jullie. Naast jullie inbreng en vragen zal onze lactatiekundige Nienke in deze groep ook de laatste onderzoeken en ontwikkelingen rondom borstvoeding met jullie delen. Maar ook haar persoonlijke ervaringen en tips&tools.

Wie is Nienke?

Lactatiekundige Nienke

Ik ben Nienke, lactatiekundige IBCLC en moeder van 2 kinderen. Ik heb vele jaren met passie als specialistisch verpleegkundige en lactatiekundige in het OLVG-West Ziekenhuis gewerkt. Het helpen van moeders en hun kindjes geeft mij zoveel energie dat ik in 2014 begonnen ben als zelfstandig Lactatiekundige waarbij ik jonge gezinnen thuis begeleid. Sinds 2018 ben ik ook werkzaam als lactatiekundige bij Medela.

Waar is de Supporter van Borstvoeding Facebookgroep voor?

Stel in deze Facebookgroep je vragen, deel interessante artikelen en tips waar we allemaal wat van kunnen leren en help anderen met jouw ervaringen. Mocht je een casus uit de praktijk hebben waar je tegenaan loopt, vraag hier dan ook gerust om hulp en adviezen van collega's of van mij. Alle vragen en inzichten zijn welkom en worden gewaardeerd!

Word lid!