Medela Kenniscentrum

Mother breastfeeding newborn

hcp_midwife_newsletter

NIEUW: nieuwsbrief voor professionals in de geboortezorg

Schrijf u nu in en blijf op de hoogte van de laatste inzichten rond borstvoeding en moedermelk

Kijk terug: Medela’s Breastfeeding and Lactation Symposium

Met enthousiasme kondigen wij dit jaar Medela’s Breastfeeding and Lactation Symposium aan, een uniek platform voor professionals in de gezondheidszorg wereldwijd om zich te informeren en te discussiëren over actueel onderzoek en evidence-based best practices. 

Het Europese symposium vond plaats op 23 & 24 juni in München, Duitsland, en bood een wetenschappelijk programma van wereldklasse. Het onderwerp dit jaar: ‘Samen voor een nieuwe aanpak van lactatieondersteuning op Europese neonatale afdelingen. Een aantal presentaties zijn terug te kijken via Medela University. Deze en ook andere cursussen zijn CPD gecertificeerd.

Bekijk ze nu gratis!

Symphony header 2023

Zorgen voelt voor ons heel natuurlijk. Of het nu gaat om het zorgen voor nieuw leven, het verbeteren van een bestaand leven of simpelweg liefhebben. Daarom heeft zorg altijd als leidraad gediend bij alles wat we doen bij Medela. Als familiebedrijf zit het geworteld in ons DNA.

In de afgelopen 60 jaar heeft ons bedrijf zich continu ingezet om met behulp van de wetenschap de meest delicate vormen van zorg eenvoudig, intuïtief en effectief te maken. Voor hen die zorg ontvangen, alsook voor hen die het geven.

We staan voor onze Zwitserse kwaliteit en service, wat de basis vormt voor het vertrouwen in Medela. We begrijpen de behoeften van moeders en baby’s, van patiënten en van professionals die zich inzetten om voor hen te zorgen.

Door het bevorderen van onderzoek en het krijgen van verdergaand inzicht in natuurlijk gedrag, ontwikkelen we vooruitstrevende innovaties die het leven van generaties lang zullen verbeteren en bevorderen .

We geven om de wereld om ons heen en zetten ons in om deze te behouden. We geven om duurzaamheid en om jou, om een nalatenschap op te bouwen waar we allemaal trots op kunnen zijn. Onze producten gaan verder dan hun vorm en functie in de verschillende fasen van het leven. Ze genezen, bevorderen de gezondheid en helpen een band op te bouwen.

We bouwen aan betere resultaten door wetenschap, techniek, empathie en menselijkheid samen te brengen. Omdat we al vroeg beseften dat betere zorg begint met kennis en begrip. En we zijn al zo lang bezig met zorg voor moeders en baby's, patiënten en professionals, dat we er een wetenschap van hebben gemaakt. The Science of Care