E-book - De wonderlijke wetenschap van moedermelk

Borstvoeding is bijzonder, mooi en gemakkelijk – net als ons gratis e-book. Deze interactieve gids begeleidt je in elke fase van de lactatieperiode.

Medela Amazing Breast Milk e-book promotion

Het is wonderbaarlijk dat er in je lichaam een baby kan groeien. En het is net zo wonderbaarlijk dat je lichaam ook voedsel aanmaakt dat perfect is afgestemd op de behoeften van je baby.

Het e-book De wonderlijke wetenschap van moedermelk zit vol :

  • Baanbrekende onderzoeken
  • Fascinerende feiten 
  • Leuke video-animaties

Lees alles over de belangrijkste fasen van je borstvoedingsperiode. Tijdens de zwangerschap, de eerste uren na de geboorte en de periode daarna legt ons informatieve e-book uit wat er precies in je borsten gebeurt en waarom moedermelk de ideale voeding voor baby's is – van premature baby's tot actieve peuters.

De wonderlijke wetenschap van moedermelk kun je gratis lezen op je mobiele telefoon, tablet of desktopcomputer. Je kunt het online lezen en delen met vriendinnen en familie op je favoriete sociale media.

Lees hier het e-book

Gerelateerde artikelen
Gerelateerde producten
Freestyle Flex Baby Innovation Award winner Freestyle Flex™

De nieuwe Freestyle Flex™ is een elektrische borstkolf die perfect in jouw leven past: dankzij het lichte, compacte ontwerp en de via USB oplaadbare accu ...