Een voedingsbeha in de juiste maat vinden

Een goed passende, ondersteunende zwangerschaps- en voedingsbeha is belangrijk, omdat je lichaam verandert als voorbereiding op je borstvoedingsperiode.

Medela nursing bras for mums

Calculate My Size

Inches CM

On bust measurement:

84 92 100 107 114 121 128 136

Under bust measurement:

70 75 80 86 91 97 102

Your recommended size is

Keep Cool Bras: M

Hands-free™ Pumping Bustier: S

Voordelen van verschillende zwangerschapsbeha's

Een te kleine beha dragen, kan erg oncomfortabel zijn. Het is lastig te voorspellen hoezeer je borsten gaan veranderen tijdens je zwangerschap en borstvoedingsperiode, omdat het lichaam van iedere vrouw uniek is en op een andere manier verandert: sommige moeders groeien maar één cupmaat, en anderen drie of meer. Daarom is het belangrijk om goede beha's en tanktops te dragen die zich aan de veranderende vorm van je lichaam aanpassen en je een comfortabel gevoel geven.

Overdag is een comfortabele ondersteunende voedingsbh zonder beugels en naden de beste optie. Je kunt deze beha's al tijdens de zwangerschap gaan dragen wanneer je uit je gewone beha's bent gegroeid. Wanneer je begint met borstvoeding geven, zijn beha's met volledig wegvouwbare cups geschikt om je baby gemakkelijk en discreet te voeden.

Om 's nachts makkelijk te voeden, kun je het beste een slaapbeha kiezen die comfortabel en ademend is en borstkompressen op hun plaats houdt.

Welke maat voedingsbeha moet ik kopen?

Om de juiste beha voor jou te vinden is de eerste stap het bepalen van de juiste maat. Dit kun je zelf eenvoudig thuis doen of je kunt je laten adviseren in een winkel. Elke vrouw is anders en deze berekening is de eerste en belangrijkste stap.

Na het meten kun je de beha het beste passen om te bepalen of hij de juiste pasvorm heeft. Daarbij kun je meteen ook de verschillende beha-eigenschappen testen zoals haakjes, volledig wegvouwbare cups, clips, materiaal, vorm, ondersteuning, discretie enz.

Probeer, als je de beha past, de clips van de bandjes met één hand los te maken om het gebruiksgemak te testen. Dat is een belangrijke eigenschap, omdat je ze regelmatig met slechts één hand zal moeten losmaken en sluiten terwijl je je baby vasthoudt.

Alle vrouwen zijn anders en Medela omarmt die diversiteit. Als je jouw maat niet kunt vinden in ons matenoverzicht, adviseren we je om de Medela maat te kiezen die het dichtst bij jouw meting ligt.

Vergeet niet dat iedereen anders is, dus dit is slechts een indicatie. We raden je aan om een beha te passen voordat je hem koopt. Zo ben je zeker van de juiste pasvorm. Er zijn allerlei soorten voedingsbeha's in verschillende stijlen verkrijgbaar. Kies voor een beha waarin je je comfortabel, prettig en op je gemak voelt.

 

Gerelateerde producten
Medela Bravado Ultra Stretch voedingsbeha zwart Zwangerschaps- en voedingsbeha

Of je nu zwanger bent of borstvoeding geeft, het materiaal van de Medela Zwangerschaps- en voedingsbeha rekt in vier richtingen en past zich daardoor aan ...