INSCHRIJVING GESLOTEN | Meld je aan, kolf met Swing Flex & schrijf een review!

Wij willen graag met meer moeders delen wat jullie ervaringen zijn met de nieuwe Swing Flex enkelzijdige borstkolf. Daarom zoeken wij 10 moeders die een productreview willen schrijven over onze nieuwe kolf. Aangezien we het belangrijk vinden dat je borstvoeding goed op gang is, selecteren wij moeders met een baby van 1 maand of ouder. Wil jij de enkele elektrische borstkolf Swing Flex krijgen en een review schrijven? Meld je dan hieronder aan!

Om deel te nemen vragen wij jou:
1. Vul de onderstaande vragen in. Wanneer je één van de tien geselecteerde moeders bent, nemen we contact met je op.
2. Indien je geselecteerd wordt voor deelname, gebruik onze kolf dan gedurende ten minste 6 kolfsessies, schrijf binnen 2 weken een review op zowel bol.com als wehkamp.nl, en geef je mening in onze vragenlijst.

* Alle gemarkeerde velden zijn verplicht

 

Medela Review Regels en Voorwaarden: Medela is geheel vrij in het selecteren van moeders voor deelname aan deze review test. Door akkoord te gaan met deelname aan deze test, verwacht Medela van jou dat je twee reviews over het ontvangen product schrijft, waarvan één op www.bol.com en één op www.wehkamp.nl, alsmede dat je je mening deelt in de vragenlijst. Door akkoord te gaan ben je bovendien bereid mogelijke toekomstige vragen naar aanleiding van de ingevulde vragenlijst of reviews toe te lichten. Medela hecht waarde aan en respecteert je privacy – raadpleeg onze Privacyverklaring voor meer informatie. De borstkolf welke je door Medela wordt toegestuurd is alleen voor persoonlijk gebruik en mag niet worden verkocht of weggeven. Schending van de Medela Review Regels en Voorwaarden kan leiden tot juridische maatregelen.

Door op de “Ik wil graag deelnemen” knop te klikken, accepteer je de Medela Review Regels en Voorwaarden van deelname, alsmede onze Privacyverklaring.